• Just nu får du som Tjejmilen-deltagare en Plegium löparrem på köpet när du beställer en Smart Försvarsspray.

    Plegium Smart Försvarsspray med GPS-funktion
    Plegium Smart Försvarsspray 5-i-1 är din pålitliga partner på springrundan. Denna lagliga och effektiva mentolspray är tillfälligt förblindande och markerar med röd färg och UV. Vid användning skickas automatiska positions-SMS och telefonsamtal till dina nödkontakter, så att du aldrig behöver känna dig ensam på dina löprundor. Dessutom är sprayen utrustad med en siren och blinkande LED-lampa för ökad uppmärksamhet.

    Löparrem - Enkel åtkomst med frihet

    Vår löparrem, som du fäster enkelt runt fingret, ger dig enkel och snabb åtkomst till din försvarsspray så att du kan fokusera på din träning utan avbrott. Den justerbara passformen ger optimal komfort och säkerställer att du kan ha försvarssprayen redo när du behöver den.

1 av 3
Aldrig ensam på löpturen

Säkerhet och trygghet hand i hand - vår exklusiva Löparrem + Plegium Smart Försvarsspray 5-i-1 är ett skräddarsytt erbjudande för dig som deltar i Tjejmilen!

Som deltagare vid Tjejmilen 2023 får du vår Löparrem helt gratis tillsammans med Plegium Smart Försvarsspray 5-i-1. Med vår justerbara löparrem runt ett finger har du enkel och snabb åtkomst till din försvarsspray så att du kan fokusera på din träning. Ta steget mot ett tryggare och självsäkrare löpande.

Ladda ner Plegium-appen

På App Store eller Google Play

Plegium Smart Försvarsspray

Plegium är de enda försvarssprayerna i världen som automatiskt skickar SMS med dina GPS-koordinater samt ringer upp dina anhöriga när du avfyrar sprayen, så att du kan få hjälp snabbare.

Sprayen parkopplar automatiskt via Bluetooth till din mobil med hjälp av Plegium-appen. Eftersom kartpositionen skickas med riktiga SMS behöver du inte besvära dina nödkontakter med att ladda ner appen själva.

Plegium-appen finns att ladda ner gratis för både iOS och Android – ingen månadskostnad tillkommer, och vi står för kostnaden för alla SMS och telefonsamtal.

läs mer om smart försvarsspray
KUNDTJÄNST
Undrar du över något?

Kontakta gärna oss om du funderar övernågot. Du kan även besöka vår FAQ