Hur kopplar jag ihop min larmknapp med min telefon?

 

Att ansluta din Plegium Smart Emergency Button med din telefon tar bara någon minut! Såhär gör du:

1. Ladda ner Plegium-appen gratis från App Store eller Google Play. Skapa ett konto och följ instruktionerna i appen. Glöm inte att ge appen behörighet att använda Bluetooth och platstjänster.

 

2. Anslut din larmknapp till appen genom att trycka på "Lägg till enhet" på appens hemskärm. Ange den fyrasiffriga koden som sitter på baksidan av produkten (om du har en Smart Emergency Button Wearable sitter koden på sidan av knappen). Du kan också lägga till din produkt genom att gå till Inställningar > Närliggande Plegium-enheter och hitta din knapp i listan.

3. Lägg till nödkontakter genom att klicka på "Lägg till kontakt" i appen och välj mobiltelefonnummer från din kontaktlista. Din larmknapp är nu ansluten till din telefon och redo att användas.

Notera att Plegium-appen måste vara öppen för att positions-SMS och telefonsamtal ska kunna skickas iväg. Det räcker att appen är igång i bakgrunden och telefonen kan vara låst, men om du aktivt stänger ("dödar") appen så kommer den inte att kunna ta emot signalen från din larmknapp att den har aktiverats.

Tillbaka till blogg