1 dags leveranstid och fri frakt vid beställning över 600 kr!

Information

Plegiums grundare, Henrik Frisk och Carl Ljung

Hej!

2016 startade vi - Carl Ljung och Henrik Frisk - en liten webshop där vi sålde de försvarssprayer och överfallslarm som redan fanns på marknaden och som andra tillverkade.

Men det var något som gnagde. Vi hade mängder av idéer om hur man kunde förbättra de produkter som då fanns och bestämde oss för att starta Plegium® - som betyder "löfte" på latin - och ta fram produkter som skulle revolutionera marknaden för personlig säkerhet.

Efter 18 månader av intensivt utvecklingsarbete såg Plegium Smart Försvarsspray dagens ljus, och har tagit världsmarknaden för personlig säkerhet med storm.

Vi tillverkar våra produkter i vår egen fabrik i Surahammar, 2 mil norr om Västerås. Alla produkter testas till 100% (varje funktion, på varje enskild produkt).

Vi har på mycket kort tid sålt tiotusentals enheter och våra produkter säljs i skrivande stund i 15 länder.

 

Laglighet

I sverige är riktig pepparspray (d.v.s. chilipepparbaserad vätska) olaglig, men det finns ett lagligt alternativ som också är mycket effektivt: Mentolspray. Vi späder 100% mentolkristaller till en koncentration som ger en omedelbar, mycket kraftig och tillfälligt förblindande ögonirritation.

Mentolbaserade försvarssprayer är helt lagliga och licensfria för privatpersoner i Sverige, och har blivit praxis istället för pepparspray. 

Vi levererar dagligen från vårt lager i Surahammar, och bjuder på frakten ifall du köper för mer än 600 kr!

 

 

Välkomna!

 

 

Med vänlig hälsning,

Plegium-teamet